Gym och Solarium i Hudiksvall

Hos oss på Agnetas Massage & Friskvård finns det förutom möjligheten att ta del utav massagebehandlingar även möjligheten att träna på våra gym och sola i våra solarium.

Våra solarium

Vi har för tillfället två stycken solarium av märkena Ultra Tan Chilli, Red Savina som du kan sola i. Du väljer själv hur länge du vill sola genom att lägga i mynt i de installerade myntautomaterna. Priser är 3 kronor per minut och du kan betala för att sola i max 15 minuter. Det för att det ska vara så säkert som möjligt och för att du inte ska bränna dig.

Gym med crosstrainer och löpband

Hos oss kan du välja att boka tid för träning på vårt gym. Vi har nyligen renoverat och flyttat gymmet till en större lokal med plats för ännu fler träningsredskap. Det gör att det finns någonting för alla, oavsett om du önskar träna kondition eller styrka. Vi har bland annat en crosstrainer, löpband, roddmaskin och cykel som du kan träna med. Förutom att träna så har vi även utrymme för omklädning och dusch.

Kontakta oss!

Det är alltid upp till dig som kund att besluta om du vill träna ensam eller tillsammans med andra. Du kan boka tid för träning på gymmet medan det för solerierna gäller drop-in. Om du önskar sola på solarium eller träna på gym i Hudiksvall – kontakta oss på Agnetas Massage & Friskvård. Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen!

DSC_01992

Avslappnande och djupverkande massage!